DÅLIG


Usch, jag känner mig så himla usel!
Har fortfarande inte kommit iväg på min promenad! Jag fastnade framför datorn och sen var det plötsligt dags för middag. Som också var svår att få i sig! Vad är det som händer? I och för sig kryddade jag med sjukt mycket curry, så den blev väldigt stark, och så var den väldigt varm också. Det vore ju tråkigt om jag skulle börja rata "maten" nu.. Fast det är snart dags att inhandla ny "mat" och då funderar jag på att ta bort Morot/Ingefärasoppan och köra 3 shakes/dagen. Fast jag vet inte. Vi får se!

Men nu tänker jag ta den där promenaden i alla fall! Så det så. Jag ska fanimej ut!


HUNGER


Usch, har feta hungerkänslorna just nu. Jag tror att det är då kroppen tar till mina reserver, när den morrar.. När den märker att det inte finns något att hämta, så tar den det som finns på lagret, så att säga!

Blev uppringd av A, jag tycker så jävla synd om henne! Hon kämpar på så hårt och hon vill så gärna, men hennes kropp dissar verkligen ITRIM's produkter rejält.. Först blev hon sjuk av VLCD'n och kräktes och blev undernärd, och nu är det samma sak med LCD'n! Alltså det är så elakt, för hon vill ju verkligen!

Men självklart peppar hon mig, jag fattar inte hur hon orkar! Jag försöker peppa henne också, men tycker inte hon ska fortsätta med LCD'n om hon blir sjuk av den, i så fall är det bättre hon börjar äta riktig mat igen och gör det på rätt sätt, får tillbaka energin och då orkar träna, så kommer hon också att gå ner, om än lite långsammare. Men friskare!

Imorgon ska vi ses efter skolan och träna och väga oss inför gruppmötet, det ska bli kul att träffa henne! Det har ju typ gått en vecka sen sist. Nu ska jag ta min promenad!



DAG 12


Jaha det var en massa förseningar i trafiken idag så jag kom inte iväg till terapin imorse. Fick skippa den! Så jag åkte direkt till skolan istället. Idag var en rolig dag! På förmiddagen fick jag och halva klassen leka en lek där vi diskuterade yrken vi är intresserade att jobba med.

Sen var det lunchdags, det var nåt fel i köket så de fick ingen riktig lunch, utan bara gröt, då kändes det lite najs, haha. Taskigt av mig! När jag och J ätit klart gick vi upp till datasalen där vi satt och hängde med ett gäng från klassen. Schyssta folk!

Sen började andra passet och då var det teori som gällde, och jag var den enda i min grupp som valde att plugga Matte, så jag fick läraren för mig själv, det var riktigt najs!

Sen när vi skulle gå till bussen började de andra fika eftermiddagssfika, och köket hade bakat nån mjuk pepparkaka, det luktade sjukt gott! Så jag skyndade mig ut från skolan så jag inte skulle frestas i onödan. Därifrån åkte jag till Medborgarplatsen och lämnade tillbaka filmerna som jag var en vecka försenad med, skönt att få det gjort!

Sen åkte jag hem. Idag har jag redan nått 8.000steg, men eftersom jag inte tog den där promenaden igår så ska jag ta den idag istället. Jag är inte lika frusen idag och mer sugen på att gå ut och röra på mig, så det passar bra. Jag har kommit på att det är jävligt kallt i vår lägenhet för vi "fyller" inte ut den. Så när jag kommer in från promenaden ska jag tända massa ljus, så man slipper sitta och hacka tänder!

Imorgon är det dags för vårt andra gruppmöte, det ska bli så kul! Och det ska bli så sjukt spännande att väga/mäta sig och se vad som hänt sen jag började.

Hej!



DAG 11


Åh, vad trött jag är idag!

I morse var jag inte sådär jättetrött, utan det kom på eftermiddagen.. Idag i skolan fick vi först räkna matte, vi fick sitta tre och tre och lösa problem tillsammans, det var kul!

Sen efter lunch fick vi välja att prova på ytterligare några saker och jag valde att gå med i kören! Jag älskar att sjunga och har nästan alltid varit med i skolkören, så det var kul att jag fick vara med. Nu är det ju mer än 2½ år sedan jag var med i någon kör sist, så jag är väldigt otränad, men det gick ganska bra ändå. Lärarinnan rådde mig att lyssna mer, så att jag skulle komma in i tonlägena bättre, men hon sa också att jag hade bra potential! Kul att höra. De andra som var med var ju hur duktiga som helst, och då fattades ändå musikeleverna!

Så fick jag slutade lite tidigare än de andra eftersom vår lärarinna bestämde det! Bra tyckte jag, som slapp skynda mig hem för att tvätta. Men ack, så jag bedrog mig, för vår störda tvättstuga har återigen bestämt sig för att ändra vår tvätt-tid! Det är inte första gången det händer, jag blir tokig! Vi har ju inga rena kläder..

Så jag fick boka en ny till på onsdag, men då får Sambon ta hand om det, för jag ska ju till ITRIM då! Men åh, vad svårt det är att motivera sig till att gå ut och ta en promenad nu när det är så förbannat kallt ute! Jag vet inte vad jag ska göra? Jag önskar jag hade ett gåband här hemma istället.. Vill verkligen inte gå ut! Men jag behöver ju de där 30minutrarna och de där stegen.. Hm! Nu ser jag på film i alla fall, det är snart dags för middag!

Ska försöka ta mig ut på en promenad efter middagen..



FÖRSTA ADVENT


A.H hade ju julpyntat sitt hem, och det var så fint och mysigt, massa snö utanför och massa julstämning inomhus, det var så härligt!

Själv har jag aldrig julpyntat något, har aldrig haft något eget julpynt, och likaså i år. Jag är egentligen inte så mycket för sånt, även om jag tycker det är fint.

Dock hittade jag en adventsljusstake jag skulle kunna tänka mig att ha hemma på Lagerhaus, den ser ut såhär;




Det där röda vet jag inte vad det är, jag skulle nog hellre lägga lite mossa eller nånting där, men i alla fall. Jag tycker den är stilren och snygg, utan en massa tjafs och sånt, haha. Den passar mig! Men det får bli till nästa jul, har ju som sagt inga pengar nu.

Och en sån här fin julstjärna att hänga i fönstrena!


 


Kanske inte just i vit, jag vet inte. De finns i flera färger. Japp! Men julgranen nöjer jag mig med att klä hos Mamma, och tomtar och sånt där får hon också ha för sig själv, haha. (och alla andra i Sverige)

Nästa helg kanske jag och A.H ska göra pepparkakshus! Det ska bli jättekul.
God jul!



DAG 10


Jaha!
Jag hade ställt klockan på 9 i morse, men inte fan gick jag upp då! Jag låg och snoosade mig till så mycket som halv 11! Fy på mig. Men av någon anledning var jag supertrött och hade jättesvårt att komma upp ur sängen. Sen segade jag mig när jag väl var uppe också. Men, till slut, kom jag ändå iväg till gymmet. Jag och A hade ju bestämt egentligen att vi skulle träna idag, men så fick hon avboka, så jag åkte själv.

När jag väl kom dit blev jag superpepp, och det är ju bra, men, jag gjorde ett misstag! Jag drog på utav bara fan, och det är ju inget bra, för då blev jag ju helt jävla slut efter halva tiden! Aj aj aj vad tungt det blev mot slutet, jag kände mig helt färdig! Nepp, det är mycket bättre att köra normalt i början och sen öka på på slutet, för då får ut mer av träningen. Menmen, alla gör vi misstag ibland, inget att sura över! Jag klarade ju av att träna i 30minuter i alla fall!

Såg att ITRIM's kokbok kommit ut, vad kul! Jag önskar jag kunde köpa mig en, men har inte råd med det nu. Efter träningen åkte jag hem och duschade och åt frukost, så kom min fina vän A.H och hämtade mig! Hon hade åkte runt lite i stan för hon var uttråkad, så det var ju tur vi fick tag på varandra! Vi åkte hem till henne, och eftersom hon inte ätit lunch så stannade vi på Max och hon köpte med sig ett mål mat.. Som jag satt och höll i hela bilresan! Åååhhh gissa om det luktade gott! Men, det var ju hennes mat, och inte min! Hehe.

Väl hemma hos henne fick jag hjälpa henne att färga hennes hår, och sen satte jag igång och sydde, jag passade på att laga mina trasiga jeans, fick det färdigt, det känns bra! Nu har jag i alla fall ett par till byxor! Dock tror jag att jag får vänta till efter jul innan jag kan ha dem, då jag tror de är en aning för små. A.H pysslade med sitt, och sen tog vi en fin promenad i mörkret med hundarna, sen hjälpte jag henne att klippa klorna på en av hennes hundrar som absolut inte tycker det är roligt, usch, stackars lilla tjejen! Men det gick så bra så, jag höll i henne och hon höll sig mycket lugnare än vad hon brukar göra. Sen var det dags att åka hem!

Ja, och sen dess har det inte hänt så mycket, jag ska gå och lägga mig snart, ska ju upp till skolan imorgon!
Idag slutar jag på dryga 8.000steg.



DAG 9


Dag 2 på kryssningen, vi gick upp vid 7-tiden, skulle upp och äta frukostbuffén, jag blev inte insläppt för jag hade ingen biljett, så jag gick ner i hytten igen och drack min shake och så la mig för att sova mera, det behövdes verkligen! Mycket skönt var det.

De andra sprang runt på tax freen efter frukosten och shoppade medan jag låg och sov. Sen vid lunch-tid gick vi på nåt café och åt lunch, vi hade en riktigt najs utsikt från fören, jag tyckte det var väldigt fascinerande att se på när andra båtar lämnade och vi anlände till Mariehamn, de andra verkade inte alls lika intresserade, haha.

Efter lunchen gick jag och A-L ner till "spa"t och jag blev bjuden på en riktigt skön stund i bubbelpool och bastu, PLUS 15min i en massagestol, hur underbart var inte det!? Gah, tack så hemskt mycket, A-L, I loved it!




Jaaa, efter det så var det dags att sjunga karaoke, det var jäkligt roligt! Hehe, alla nyktra och pinsamma, det var A-Ls första gång, och vi sjöng Tusen och en natt - Charlotte Nilsson och sen Livin' on a prayer - Jon Bon Jovi, hahaha! Så jäkla roligt det var!




Ja och sen spelade jag lite spel men det gick inget bra och jag blev pank. Sen var det inte så mycket mer, sen väntade vi bara på att vi skulle komma fram! Nu är jag hemma igen och har lagt mig frusen under filten i soffan och ser på kärleksfilm!

Den här dagen slutade jag på 8.200steg!



PARTY!


Jajjemensan, här festades det ordentligt!
Vi hittade först en slags nattklubb där jag och A-L skakade rumpan nästan helt ensamma på hela dansgolvet, då det inte var så mycket folk där. Och sen ville de andra gå vidare då de inte gillade musiken så bra, så vi hittade festklubben där ett coverband spelade live, de var jättebra! De spelade gamla och moderna låtar med spansk prägel på, det var skitnajs! Jag och A-L rockade återigen hela dansgolvet, jag vet inte varför, men ingen annan verkade vågade röra på sig ordentligt!? Kul som attan hade vi i alla fall!




Jag älskar verkligen att dansa! Och för ett halvår sen trodde jag att jag hade förlorat förmågan att dansa nykter, då jag hade svårt att dansa ute på krogen utan att ha druckit först, men ikväll blev jag motbevisad. SKÖNT! Jag vill kunna gå ut och ha kul utan att behöva dricka mig full, faktiskt. Jag har ju som sagt aldrig varit en stordrickare så. Men här får ni lite bilder på mina alkohol och kalori-fria drinkar!


En "rosa pantern", eller så kan man också kalla den skogsbärsdrink, hehe. Mycket god!

 

 

En "tjejdrink", eller så kan man också kalla den fun light jordgubbsdrinken, haha! Söt och god!

 

 

Hahaha, ja så jag tycker i alla fall inte att det var synd om mig, jag hade grymt roligt och mina drinkar smakade gott och såg goda ut, så vafan! En kryssning kan man alltid åka på, trots att man går på VLCD!

Den här dagen slutade jag på 15.400 steg!

Nu blir det sängen, god natt!




DAG 8


Hej hallå!

När jag packat färdigt åkte jag in till Slussen och mötte upp A-L på ett fik där hon käkade en toast och jag drack vatten! Sen tog vi oss till kajen där vi mötte upp hennes kompisar, och så gick vi på båten! Eftersom båten åkte ganska sent så blev ju inte fredagen så himla lång, och det var ju skönt!

Vi gick ner i hytterna och fixade oss i ordning lite, jag blev sminkad av A-L, det var roligt! Bild kommer senare, när den här bloggen blivit känd för familjen också. Jag är ju allergisk mot smink, så ögonen kliade ju och blev irriterade, så jag kan förstå om folk trodde jag att jag trots allt drack! Men det gjorde jag ju såklart inte.

Efter fixandet gick vi till buffén där A-L och hennes kompisar käkade julbord, hehe! Vilken jävla tur för mig att jag inte gillar maten på båtarna, för när de kom med tallrikarna fulla med julskinka och prinskorv, då fick jag mig en tankeställare; hur fan ska jag överleva julen hemma hos Mamma? Med hennes goda julmat? ÅH! Svårt var det! Och så fick jag inte plats vid bordet, så jag fick sitta i fönstret nere på golvet och det var ju inte så superkul, men ändå inte så farligt. Det blev mest kallt för mig! Till efterätt fick de chokladpudding och knäck, men det klarade jag mig lätt utan. Dock undrar jag hur det blir med allt julgodis hos Mamma? Oj oj oj vad svårt det kommer bli!

Ja sen kom vi tillbaka hit till hytten för lite häng, innan det är dags att bege sig ut på dansgolvet.
Hej!



TRÖTTIS


Jag stannade hemma från skolan idag! Jag insåg att efter denna hektiska vecka och med partykvällen som väntar, så skulle jag inte orka! Så jag bestämde mig för att stanna hemma och sova ut så att jag orkar med hela kvällen ikväll! Det är alltså en av A-Ls vänner som fyller år som vi ska fira!

Och så vet jag inte hur det kommer bli med möjligheter för att värma soppor där, så jag kommer för det mesta att ta med mig shakes som är lite enklare att ha med sig! Det är ju bara en natt så det blir inte så jobbigt. Jag ska ta kort på mina egengjorda drinkar sen så får ni se hur jag "festat"! Hihi.

På tal om det så får ni en till bild på mig, från samma tillfälle som sist, men från sidan!




Min rygg är svankig, så ni inte tror jag står och putar med magen eller något! Heheh.
Det ska bli kul att jämföra sen!

Nu ska jag packa och sånt där.
Hej!


DELMÅL 2


Ja, jag har ju helt glömt att uppdatera med mitt nya delmål, så här kommer det:



DELMÅL 2

Dag 4-19 med VLCD (Very Low Calorie Diet)


FÖRBÄTTRINGAR
  • Pulspass (träning)
    30min
    3ggr/veckan

  • Vardagsmotion
    8.000 steg/dag

  • Måltidsordning
    4ggr/dag
    Var 4:e timme

  • Inte bli påverkad av andra
    Säga nej
    Varje dag

  • Dricka vatten
    Minst 2L/dag

Det har redan gått 4 dagar, så nu är det bara 15dagar kvar, det kommer bli suveränt det här!



RELOADED


Hehe, det blev ingen promenad, jag fick tillräckligt med steg när jag gick runt här hemma och fixade och donade! Så jag satt kvar i soffan en stund och såg på både Byggfällan och Lyxfällan samtidigt som jag tvättade lite kläder i badrummet då jag behövde ha de rena till imorgon!

När programmen var slut hoppade jag in i duschen och rakade benen, så nu är de lena som en babyrumpa, hihi! Jag glömmer ju jämt att smörja in mig och är helt jävla snustorr, så nu var det verkligen kris! Speciellt för fötterna och händerna. Gör ju till och med ont att gå på fötterna, så torra är de! Och händerna känns som sandpapper. Det är en sak som kommer att förbättras stort sen när jag gått ner i vikt, för då kommer jag orka ta hand om kroppen mer!

Det är ju nämligen så att jag ska åka på kryssning imorgon! Därav alla förberedelser, hehe. Japp, kryssning är det som står på schemat! Vi åker ju inte förrän på kvällen, så självklart är det ju skoldag först!

Jag ska då åka med söta A-L och hennes vänner, det ska bli jättekul! Vi hade först en debatt om jag skulle åka med eller inte, då jag bestämde mig för att börja med ITRIM, men efter många om och men är vi nu överens om att jag visst kan åka med ändå och ha lika roligt ändå! För det första är jag sjösjuk och jag är inte så förtjust i att dricka på båtar, jag gillar inte tanken på att vi är ute på det stora farliga havet och att man lätt kan tappa kontrollen med alkohol. Nu är ju inte det något jag gör när jag dricker, men man vet ju aldrig vad som kan hända! Hellre säker än inte, liksom. Så det blir ingen stor förlust, menar jag. Dessutom tycker jag att maten på båtarna smakar halvfabrikat och det är inget kul, så därför klarar jag mig utan buffén också. Ja, sen är det ju bara massa kul kvar ju, härligt sällskap, spelmaskiner och disko! Varför skulle jag må dåligt av att åka på en kryssning?

Med tanke på de otroliga frestelser jag har blivit utsatt för de senaste dagarna så känns kryssningen som en enkel match! Och tänk på alla steg jag kommer samla in, för man går ju typ dygnet runt på båten, hehe.

Mja så det ska bli roligt, jag ser fram emot det. Vi kommer åka till Åbo, så det blir en 24timmarskryssning. Nu kurrar magen igen, det blir alltid runt den här tiden, konstigt! Men när jag var och tränade idag så kändes magen faktiskt mindre. Det ska bli så spännande på onsdag och se hur mycket jag gått ner tills dess!

Nu ska jag lägga mig och sova. Det blir en tidig dag imorgon också.
God natt!



DAG 7


Hej och hå!

Idag blev det en inte lika lång dag, skönt det. Men, jag vaknade en timme tidigare i morse än vad jag egentligen skulle, men jag kom inte på det förrän jag redan var vid tcentralen på väg till skolan! Haha, jag var verkligen borta i morse.. Så jag kom alltså till skolan en timme för tidigt! Som tur är så finns det ett slags hang-outrum där jag hittade en soffa som jag la mig och sov lite i, hihi.

Sen hade jag en mycket bra dag, vi fick prova på att göra tryck på textil och det har jag ju gjort förut hemma och det är så himla kul! Jag är så glad att de har den kursen där. Jag kom igång direkt och fick massa beröm av läraren, hon är en jättetrevlig kvinna som jag gillar mycket!

Skulle egentligen provat på att baka i stenugnen också men de hade glömt värma på den så det blev bara lite info, men jag gick inte på det eftersom jag ändå inte kommer gå den kursen då det känns lite taskigt mot mig att frestas bland alla goda bröd och bakverk de kommer göra där, så jag fick fortsätta med mitt textiltryck, superroligt!

Efter skolan åkte jag till ITRIM och tog min mellanmålsshake och sen drog jag ett träningspass, det var kul som vanligt! Alla där är så himla trevliga! Alla hälsar och pratar och det är så trevligt! Hittade fler att fråga om deras upplevelse av ITRIM och alla var nöjda!

Fick sällskap av en trevlig kvinna, T, till tunnelbanan och vi bytte nummer osv, jättekul!
Nu fryser jag massor så jag ska ta mig en dusch tänkte jag och sen blir det middag och film.
Kram på er!



DAG 6


Hej igen!

Ännu en skitfullspäckad dag, och jag kommer hem supersent!
Idag började vi tidigare i skolan för det var Temadag - Må bra, och det var jättekul för en lärare från Jakobsbergs Folkhögskola kom och föreläste om sömn. Det roliga är att jag känner ju henne eftersom jag gick där 07/08! Och hon är då friskvårdslärare och hon försökte hjälpa mig att komma igång att gå ner i vikt, men det gick inte så bra då, för jag var inte redo riktigt. Till skillnad från idag! Det var jättekul att träffa henne.

Sen fick vi prova på Smide om vi ville det, och det ville ju såklart jag, så jag smed till en spik, men den blev inte sådär jättebra. Det är verkligen jättesvårt att smida järn! Hur det är med metall vet jag inte, men förhoppningsvis får man göra det också, för de sa att man kan få göra smycken och sånt! Och det skulle jag vilja.

Igår fick vi ju vara i snickeriet och då började jag tälja på ett fint litet hjärta, och jag slinter jättelätt med knivar, så jag fick ju såklart massor med sår på händerna! Men det gör inget, för jag hade så roligt.

Jag gillar verkligen den här skolan! Sen efter skolan skulle jag möta upp A-L vid slussen, men hon var försenad så jag väntade på centralen så länge, och - somnade! Haha. Jag satt på en bänk och somnade bara rakt upp och ner. Men till slut kom hon i alla fall då och då gick vi till Hötorget för att äta, hon åt nån thairätt som luktade och såg jättegod ut och jag drack min Chokladshake. Sen gick vi ner till Skandia för vi skulle gå och se "The Romantics" på Stockholms Filmfestival, och då köpte hon godis till det. Så var det ju Red Carpet-visning, så det var ju mingel en stund innan filmen och då hade de massa drinkar och skålar med godis och popcorn och nötter och mera godis.. AAAHHHH! Fyfan vad irriterad jag blev, hahaha.

Filmen var bra! Det var många bra skådespelare med, en del av mina favoriter och alla spelade jättebra tycker jag. Men tyvärr så var det bara det som var bra med filmen, fotot och skådespelarnas utagerande, annars tyckte jag inte storyn var tillräckligt bra och hållbar!

Efter filmen gick vi till Bolero och när vi precis gick in där så gick det en kille bakom mig som försökte råna mig! Min väska var öppen och han försökte få tag i något där! Jag såg honom inte med handen i väskan, men jag är helt säker på att han gjorde det, för jag kände det så tydligt och så efteråt så låtsades han att han verkligen skulle in och fika, men satt bara på en stol en stund och sen gick han ut igen. Det var lite småspännande! Som tur var så hade jag väskan full med vattenflaska och ITRIM-shakern, som gömde min plånbok nere i botten, och den är det enda värdefulla jag har i väskan nu såhär vintertid!

Ja och då passade jag på att äta min middag där, tjejen bakom disken var snäll och värmde upp den i ett glas, det gjorde mig glad! A-L åt en kyckling med curry-club sandwich som såg så djävulskt god ut! Och, herrejävlagud, hon fick såna tjocka pommes frites till, och jag höll på att smälla av! Hahaha. Men, trots att jag hade skitsvårt att ta ögonen ifrån hennes mat så lyckades jag hålla mig!

Och inte nog med det, A-L hade ju köpt godis till bion, men då hon fick godis av mingeltjejerna så blev ju hennes eget godis kvar. Och så beklagade hon sig över att hon köpt det och ville inte ta med sig det hem, så då sa jag att jag kunde ta med det hem till min Sambo, och då frågade hon om jag skulle klara mig ifrån att äta det själv. Jadå, sa jag! Och se på fan, det gick ju hur bra som helst! Jag la ju ner påsen i väskan och den öppnade jag inte förrän nu när jag kom hem! Och då la jag in den i skåpet direkt och så skrev jag "Till ***" på den! Så blir han kanske glad när han kommer hem ifrån jobbet imorgon bitti, hihi!

Jag är så jävla stolt över mig själv! Magen kurrar och gör lite ont nu, jag har inte gått på toaletten på ett par dagar, det är en av biverkningarna man kan den första tiden, att man blir trög i magen. Så det är tur att jag ska lägga mig och sova nu!

Bara en sak till; stegräknaren visar på 27.600steg idag! Det är ju fan helt otroligt! Jag har inte tittat på den på hela dagen då jag varit så himla påbylsad med flera lager kläder, så nu när jag tog av mig dem fick jag ju en chock!

Hehe, men jaja nu ska jag sova.
Jag hoppas det fortsätter såhär bra!



DAG 5


Oj oj oj!
Ännu en helt fullspäckad dag! Idag var det skola då och sen efter skolan åkte jag till Tumba för att träffa min fina kompis A.H, vi var hemma hos henne och pysslade och jag fick färdigt en massa julklappar! Jag älskar att pyssla, och det är så praktiskt när man är pank och inte har råd att köpa massa julklappar, för då kan man GÖRA dem! Det var så mysigt så. Och så gick vi som vanligt en promenad med hennes två hundar, de bor ute på landet så det är verkligen helt kolsvart där! Lite spännande, hihi.

A.H hade bakat en massa gott bröd med massa linfrön, nötter och morötter i, jisses! Och inte nog med det, till det så åt hon och hennes Sambo en tacopaj som verkligen luktade och såg jättegod ut! Jag ser fram emot när jag får njuta av sådana lyxigheter igen! Hihi. Fast, på ett helt nytt sätt än jag gjort tidigare. Jag är så glad över att det är så lätt att stå emot, jag trodde verkligen att det skulle vara svårare!

När jag skulle hem fick jag vänta en bra stund på Tumbas station, det var mindre kul men det slutade bra då jag hittade ett snabbare sätt att ta mig hem, hihi.

Nu är det bums i säng!



DAG 4


Ojsan, hejsan!
Idag har jag verkligen haft fullt upp! Först var det introduktion på skolan, spännande! Sen träffade jag A i Liljeholmen och vi hängde i stan och tränade på ITRIM.

Sen hade jag mitt första Motivationssamtal och det var jättebra! Jag hade lagt in det idag för jag tänkte att det kunde behövas efter de tre första dagarna. Nu blev det ju som sagt inte så hemskt som jag trodde, men ett Motivationssamtal handlar om så mycket mer än bara att hitta inspiration och bli peppad, utan också om vad man kan förbättra, vad man kan vara snällare med osv. Mycket bra!

Efter det åkte jag hem och åt mellanmål och helt plötsligt var jag på en väldigt impulsartad fika i Skogås med A-L! Det var väldigt trevligt och behövligt. (eller det var snarare så att hon åt middag och jag drack vatten, men vi kallar det fika!)

Sen åkte jag hem och åt middagen, favoriten, Kycklingsoppan! Och efter det tog jag ett långt, varmt och skönt bad i badkaret med tända ljus och lugn musik. Eftersom jag har så kass ekonomi just nu så fick det bli min belöning för att jag klarat av mitt första delmål. Hur skönt som helst var det och jag känner mig lugn och "uppfräschad"!

Förresten så har jag gått över 12.800steg idag! Helt fantastiskt. Jag och min hälsorådgivare som jag hade Motivationssamtalet med bestämde att just nu räcker det med ett mål på 8.000steg/dagen men att det kan ju ändras i framtiden. Så bokade jag in flera Motivationssamtal så att de kommer regelbundet och i samband med mina delmål. Bra jobbat!

Så förutom att jag har ont i vänsterbenet (måste gjort nåt tokigt under träningspasset), så mår jag ypperligt bra just nu! Men nu är det läggdags, har en lång dag imorgon också.

God natt!



DAG 3


Ja, som jag sa förut så blev ju lunchen förskjuten en timme, så vid mellanmålsdags var jag ju skithungrig och nu är jag hungrig igen! Så jäkla jobbigt alltså. Menmen, nu har jag lärt mig en läxa i alla fall, att INTE äta för sent, utan jag MÅSTE verkligen äta på rätt tider!

Jag har bara gått dryga 4.000steg idag men just nu känner jag verkligen inte för att gå ut. Jag fryser och har ont i huvudet, så jag föredrar att ligga här i soffan under filten!

Men faktum är att de här tre första dagarna har gått otroligt lätt jämfört med hur jag trodde det skulle bli! Jag förväntade mig att jag skulle ligga deppig och dödssjuk och må hur dåligt som helst av den här "chocken" som man gör. Men nää, inte då! Det var inte så kul med sopporna och gröten som jag inte tyckte om, men det var ju lätt överkomligt. Fan vad härligt egentligen, jag trodde det skulle vara sjukt svårt och att jag skulle ge upp och deppa ihop!

Sen vet jag ju inte hur det kommer bli följande veckor, men det känns ändå som att det kommer funka bra. Imorgon börjar jag ju skolan också! Och då kommer jag ju att ha saker att göra om dagarna, det ska bli jättekul! Och så fasta rutiner också, det är ju helt perfekt. Så det känns som att från och med nu kommer dagarna gå fortfare och innan vi vet ordet av får jag börja med de andra måltiderna! Hihi.

Sambon ringde nyss och meddelade att han kommer typ ta en öl med en kompis. Det är bra, det behöver han! Själv har jag just sett en film, den var konstig men lite fin ändå.





Jag hyrde nämligen hem tre filmer som jag tänkte kunde komma väl till pass när jag låg här dödssjuk under helgen! Nu blev det ju inte riktigt så, och tur är väl det men eftersom jag ändå känner mig lite seg nu så kan jag ju passa på att se på lite film!



AKTIV


Något jag känner är att jag har lättare för att göra saker som jag annars drar mig för. Som att diska, plocka undan osv. Nu sitter jag inte och slappar in i det sista för att sen i sista minuten stress-städa/diska. Det är skönt! Kan bero på att det är helg och att jag inte har annat för mig, men.. Ah, jag vet inte. Jag hade lätt kunnat bara ligga i soffan och göra ingenting förut. Nu är jag mer rastlös!

Har i alla fall pratat i telefon med min underbara E, ätit lunch (en timme för sent, glömde!), duschat, föst iväg Sambon (som skulle in till stan), plockat undan, diskat och bytt lampa i vardagsrummet! Yes. Nu är det bara kläderna som jag tvättade igår som ska hängas upp. Tänkte jag skulle ta en lite vilopaus först. Kanske väntar med det tills efter jag ätit.. Känner mig superduperhungrig nu och lite småsvag. Vi får se!

Jag skulle ju egentligen in till stan och träffa A idag vid 16, men eftersom Sambon behövde låna mitt SL-kort idag så frågade jag A om hon ville komma hit istället! Det ville hon, men det kanske inte går så vi får se om hon kommer. Jag hoppas i alla fall det!

Förresten så gjorde jag något roligt med mina måltider, jag gjorde sju påsar som jag skrev veckodagarna på, en på varje alltså. Så la jag i veckans måltider i dem! Så nu är allt liksom färdigpackat, haha. Jag tänkte jag skulle äta Skogsbärsshaken till frukost, Kycklingsoppan till lunch, chokladshaken till mellanmål och så Morot/Ingefärasoppan till middag, så har lagt dem i den ordningen i påsarna! Haha. Sånt gillar jag, ordning och reda. Nu är det ju hur enkelt som helst! Och om jag ska iväg, så tar jag bara med mig påsen och shakern, så kan jag äta var som helst!

Jag tar nog och fixar kläderna nu i alla fall så jag slipper sitta här och tänka på att jag är hungrig, så kan jag sätta på en film när jag äter sen!



HEJ HÅ


Hej på er sömntutor!

Själv vaknade man 8.20 av att hemtelefonen ringde, men varken jag eller Sambon hann svara. Vem fan ringer så tidigt en söndag!? Fast det var ju bra för mig i och för sig, för då kom jag ju upp i lagom tid!

Åt en Tomatsoppa till frukost, inte mums direkt, men det funkade bättre än både första gången och igår. Kanske man börjar vänja sig? I alla fall så åkte jag till ITRIM efter det och tränade! Det var helt FULLT! Men jag tog mig en plats i cirkeln och körde på! Efter det "intervjuade" jag en kvinna som gått på ITRIM sen i augusti och hon var mycket nöjd! Jag gör så, jag är lite rättfram och påträngade och frågor folk! Vill de vara privata så kommer jag inte bita dem, men jag lyckas hitta de rätta människorna att fråga! Dessutom är typ alla på ITRIM supertrevliga, glada och hjälpsamma, så det känns väldigt enkelt att vara påträngande. I alla fall så är jag väldigt glad för hennes skull att hon är nöjd och att det hela har gått bra för henne! Det peppar mig och får mig att känna mig trygg med mitt val av ITRIM.

En rolig grej; har inte sett EN ENDA person under 30år hittills. Jag känner mig väldigt ung i detta sällskap! De enda som är under 30 är några i personalen. Hehe.

Just nu är jag riktigt hungrig, men jag ska försöka hålla mig tills klockan närmar sig 13. "Storhandlade" efter jag tränat, varsitt paket av Morot/Ingefärasoppan, Kycklingsoppan, Skogsbärsshaken och Chokladshaken. Allting känns så himla enkelt nu!

Nu blir det en skön dusch!



DAG 2


Sådärja!
Då var den här dagen också slut. Tomatsoppan smakade liiiite bättre, men den är fortfarande mjölig och grynig, så den kommer jag inte att köpa. Jag tycker det känns precis lagom med två shakes och två soppor, det blir ju fyra måltider det!

Tog en 30minuters promenad efter att jag hängt upp tvätten, jag kände mig lite tung och seg, kan bero en del på att jag gick i stövlarna som är lite för stora i fötterna, men var ju tvungen att köpa den storleken då mina vader är typ dubbelt så tjocka som Sambons, haha. Fick också mer ont i min träningsonde vad, men det är sånt man får stå ut med!

Stegräknaren ligger på över 10.500steg, det känns helt suveränt, med tanke på att jag egentligen inte gjort så mycket idag.

Jag känner mig väldigt motiverad och peppad och jag hoppas att det håller i sig! Har tappat räkningen på hur mycket vatten jag druckit idag, men jag tror att om jag får i mig en flaska till så borde jag åtminstone ligga på 2L.

Nu ska jag sova!



LÄTTAD


Mina tider idag blev förskjutna av att jag tog sovmorgon, men sen också för att jag åt gröten i två omgångar, så har känt en hel del hungerkänslor idag.

Efter jag skrivit senaste inlägget såg jag på film och när den var slut åt jag dagens lunch som jag hade sett fram emot ganska mycket också, men hade lägre förhoppningar nu, det var Morot/Ingefärasoppan! Och jag blev mycket positivt överraskad! Den smakade faktiskt gott. Och jag la i färsk persilja som gjorde den ännu godare! Då fick jag en kick och allting kändes mycket bättre. Smaken påminner lite om en thaisoppa!

Efter lunchen åkte jag till ITRIM, men fan, det var ju stängt. Så det blev ingen träning! Och inga shakes kunde jag köpa heller, så jag åkte och mötte upp A på hennes jobb och fick låna Tomatsoppa av henne så jag klarar mig till imorgon. Har ju middagen kvar, som jag ska äta senare ikväll eftersom tiderna blev så förskjutna. Ska hälla i massor med basilika och hoppas att den smakar bättre då!

Sen när jag kom hem var det dags för mellanmål och då bestämde jag mig för att prova Kycklingsoppan! Hade inte så höga förväntningar på den då jag hört att den inte är så god, men se på fan, den var ju lika god som Morot/Ingefärasoppan! Den smakade som nudlar med kycklingsmak, inte illa alls! Men bara för att göra mig ännu gladare hällde jag på curry och la i persilja också, så den blev riktigt mumsmums!

Så ja, nu känner jag mig mycket mer pepp och motiverad igen. Också för att jag träffade A och hon är så sjukt inspirerande! Jag blir så glad över att jag har en kompis som delar den här livstilsförändringen med mig, hon är ett otroligt bra stöd!

Har lagt i tvätten nu, det blev lite sent, men jag hann i alla fall i tid. När jag varit och hängt upp tvätten ska jag ta en promenad medan den torkar, så jag kommer upp till mina 8.000steg. Jag hade ju satt 10.000steg/dagen först, men insåg att jag var alldeles för hård mot mig själv, och dessutom hade jag ju ingen aning om hur många steg jag dar om dagen. Så jag sänkte det till 5.000steg! Men igår när jag använde min stegräknare för första gången så insåg jag att 5.000steg är för lite, så jag satte gränsen på 8.000steg, det kändes som varken för enkelt eller för svårt. Nu har jag gått dryga 6.000, så det blir bra med en promenad sen.


Jag tycker det är lite väl tomt och tyst här på bloggen, jag önskar jag fick fler kommentarer!

Kram.

 

 


PEPP PEPP


Hallå igen.

Min kära gruppkompis A ringde mig helt out of the blue och det visade sig vara ett riktigt bra samtal! Hon frågade hur det går osv och jag sa som det var. Som ni vet så har hon verkligen inte haft det lätt de här två veckorna hon gått på ersättning, men hon kämpar ändå på, och det är så inspirerande! Hon peppade mig att äta upp resten av gröten, och påpekade också hur viktigt det är, för om jag inte äter tillräckligt så får jag ju näringsbrist!

Sagt och gjort, värmde upp gröten, hällde på mer kanel och fick i mig det! Har nu kokat mig en kopp te som belöning, jordgubbssmak, mums.

Berättade också att jag har lite träningsvärk efter igår och frågade om det är bättre att träna flera dagar i rad första dagarna, så kroppen kommer igång och vänjer sig, och det är det ju, så jag ska iväg till gymmet här om en stund. Hade från början planer på att åka till Nacka men det blev inställt, så nu blir det till att åka till ITRIM och träna och köpa Shakes, för det är de som varit "godast" hittills, och så ska jag köpa sugrör också, tänkte att det kunde hjälpa lite!

Sen i eftermiddag/kväll ska min fina vän E.N komma hit på besök, det är första gången hon ser nya lägenheten! Och vi har inte setts på jättelänge, så det ska bli mysigt. Det roliga är att jag ska baka en kladdkaka har jag bestämt. Och det gör jag inte för att straffa mig själv eller något sånt, utan för att jag verkligen vill bjuda henne på det. Och Sambon var också sugen på kaka häromdagen, så då passar det ju bra. Det ska bli gott att lukta på den, tycker jag!

Senare ikväll ska jag tvätta. Känns inte jättekul, men det är definitivt nödvändigt då jag inte har några rena kläder kvar! Har inte särskilt mycket användbara kläder just nu.. Ska bli kul att skaffa sig en ny garderob!



BESVIKEN


Hej på er.

Var jättetrött imorse så jag tog mig en sovmorgon. Men jag var skapligt hungrig när jag väl gick upp sen kan jag säga! Såg fram emot dagens frukost väldigt mycket, hade bestämt mig för Äpple/Kanelgröten!

Fy fasen så besviken jag blev! Den luktade så himla gott att det vattnades i munnen på mig och jag tänkte att med lite mjölk till (1dl minimjölk), så kommer det här bli kanon. Trots att jag aldrig ätit gröt i hela mitt liv då jag aldrig tyckt om det. Har svårt för det klibbiga! Men nu tänkte jag att fan, kanske det här ändrar alltihop. Men icke då. Jag tog första skeden och ville nästan gråta, så besviken blev jag.. Det smakade inte gott alls! Det enda bra med hela gröten är de små äppelbitarna. Resten är bara.. En "mjölig" sörja.

Igår när jag satt och kämpade med Tomatsoppan påpekade Sambon att jag levt ett väldigt bortskämt och lyxigt liv när det gäller mat. Han tyckte att soppan var GOD. Så berättade han att när han gick på internatskolan när han var liten så fick man helt enkelt lära sig att äta mat man inte tyckte om, så idag kan han äta vad som helst. Fuskigt! Kanske. Det beror på hur man ser det, hehe.

 

Men nu har jag ett problem här. Jag slutade äta efter halva portionen. Och jag VET att jag borde äta upp resten.. Men jag VILL inte. Vad ska jag göra? Varför skulle de göra det så jävla svårt för??? Fan.

 

 


DAG 1


Åh, en promenad på 30min var helt perfekt! Jag såg mig omkring lite i området, det var intressant!
Sen tog jag bussen till Kungens Kurva och handlade på Willy:s. Massa smaksätta teer och massa tuggummin! Jag köpte också färsk persilja och basilika att krydda maten med!

Sen när jag kom hem åt jag min middag, Tomatsoppan! Den smakade bättre än Potatis/Purjolökssoppan, men det var ändå lite tufft att få i sig.. La i lite färska basilikablad och det hjälpte i alla fall lite!

Nu ska jag och Sambon se på film innan sängdags. Har gått så mycket som 9.500 steg idag!



CHOKLAD


Hejhallå!

Nu har jag vilat och hunnit bli bättre. Jag tog mig i kragen och diskade till och med! Det behövdes, kan jag säga.

Har snart druckit dagens 2L! Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Jag har också ätit dagens mellanmål, det blev en chokladshake! Den smakade precis som jag förväntade mig! Smakade en Nutrilett chokladshake för länge sedan och den smakade likadant. Det är ju inte supergott, men funkar helt okej. Till middag ikväll har jag svårt att välja mellan Tomatsoppa och Morot/Ingefära. Svårt!

Nu ska jag ta en promenad och sen när Sambon kommer hem med mitt SL-kort ska jag åka till Willy:s och handla! Ska köpa på mig massa tuggummin som jag kan gå och tugga på så jag slipper psykas av smaken av sopporna hela tiden, hehe.

 

 


PULSPASS 1


Jahapp då har man gjort sitt första Pulspass! Det gick jättebra och var hur kul som helst. Efter första varvet kände jag mig helt slut och tänkte "men herregud, hur ska jag orka 2 varv till?", men det gick hur bra som helst förstår ni! Och jag mår så bra efter att jag har tränat, det känns superbra. Alla som jobbar där/är där och tränar är så trevliga och glada! Lite roligt också att jag hittills inte träffat på en enda som är under 30 år. Makes me special! Haha.

Och det är så skönt att det är så himla enkelt! Man går bara in i cirkeln och kör på i 30min, en gubbe som säger åt dig när du ska byta maskin, skitbra pumpande musik.. Så jäkla bra!

En annan bra sak är att varje gång man går och tränar så drar man sitt ITRIM-kort, och då registreras det att man varit där och tränat. Så sen när jag har uppföljning, då kommer vi att kolla upp hur mycket jag har tränat. Det är ju hur bra som helst för då kan man inte fuska, för det kommer ju synas liksom.

Jag kom hem och åt lunch, jag körde på en Potatis/Purjolökssoppa! Den var inte så jättegod, man får som sagt en mindre trevlig bismak, men den påminde ändå ganska mycket om Potatis/Purjolök i eftersmaken. Dessutom råkade det redan finnas lite vatten i kastrullen som jag skulle värma upp soppan i så jag råkade spä ut den en del.. Och då blev det ju ännu mer att få i sig! Men jag fick i mig hela i alla fall.

 

Har druckit massa vatten och blir kissnödig var 10minut ungefär. Lite halvkul sådär. Just nu mår jag väl inte sådär topp, jag mår illa, har ont i huvudet och känner mig lite svimfärdig. Därför ska jag nu ligga i soffan ett tag och se på film. Senare i eftermiddag/ikväll ska jag åka till Willy:s och handla lite grejs!

 

Hej så länge.

 

 


STARTSKOTTET


Idag gick startskottet, nu har jag äntligen satt igång!

Jag vaknade av att Sambon kom in och la sig vid 7.30, vi pratade en liten stund och jag kände mig riktigt pigg, så jag klev upp. Satte på mig stegräknaren i trosresåren och gick och gjorde i ordning min första måltid!

Dagens frukost blev alltså en shake, med smak av skogsbär! Det var väl inte det absolut godaste jag ätit i mitt liv, men det funkade! Fast den luktar bättre än den smakar. Jag vet inte vad det är, men man får en bismak av typ plast eller vakuum eller nåt sånt där skumt, och det förstör ju en del! Menmen, det var jag ju beredd på, så det är lugnt.

Förresten hade jag sjukt svårt att somna igår! Likaså i förrigår. Jag hade alldeles för mycket tankar som snurrade runt i huvudet och det ville inte ta slut! Men efter många om och men somnade jag i alla fall till slut.

Jag tror jag kommer somna rätt tidigt ikväll dock, och det är ju bra! Nu tänkte jag klä på mig och åka till Itrim för mitt första pulspass! Pepp pepp!



DELMÅL 1


Japp, imorgon börjar jag alltså på riktigt min resa med ITRIM. Och då har jag ett första delmål som ser ut såhär;


DELMÅL 1
Dag 1-3 med VLCD (Very Low Calorie Diet)


FÖRBÄTTRINGAR
  • Pulspass (träning)
    30min
    3ggr/veckan

  • Vardagsmotion
    8.000 steg/dag

  • Måltidsordning
    4ggr/dag
    Var 4:e timme

  • Inte bli påverkad av andra
    Säga nej
    Varje dag

  • Dricka vatten
    Minst 2L/dag

Det kan låta hårt, men jag tror det kommer gå bra! Jag känner mig förberedd och redo!



FÖRBEREDD


Hej igen.

Filmen vi såg, Harry Potter och dödsrelikerna del 1 var jättebra. Och umgänget med Lillebror var lika fint som vanligt! Jag älskar fina traditioner, och min Lillebror med, så därför glädjer det mig att vi har våra egna traditioner han och jag!

När jag sagt hejdå till Lillebror åkte jag till ITRIM och köpte VLCD's prova på-paket inför imorgon, en shaker och en stegräknare! Jag satte på mig den när jag kom hem och har redan gått massa steg! Jättekul, hihi.

Är så pepp, vill börja med ersättningen redan nu! Men det går ju inte, haha.



SISTA DAGEN.


Usch, idag mår jag inte så bra. Har inget smör hemma så därför har jag skippat frukosten och det känns riktigt jobbigt just nu. Men jag ska äta lunch om en timme, det klarar jag!
Här ser ni mitt gamla ätbeteende för sista gången, hehe.

Dessutom hade jag känningar av en förkylning förra veckan, som inte blommade inte ut.
Men så somnade jag igår med täppt näsa och frös som en tok och vaknade imorse helt genomsvett! Så jag har nog haft feber hela natten, men som tur är så sov jag bort den under förmiddagen. Men det blir ingen DBT idag.

Istället ska jag fira min sista ohälsosamma dag med favoritkebaben med favoritpersonen, och sen ska vi gå på bio och äta popcorn och dricka Coca-Cola!

Det känns som en riktigt bra avslutning tycker jag, vad tycker ni?



PEPPAD


Hej på er!

Idag har jag haft en riktigt fullspäckad dag!

  • Jag var iväg till AF och fixade med papper.

  • Underhöll mig med promenad inne i stan och åt lunch på min gamla praktikplats Videotown.

  • Sen till Hudmottagningen på Ersta Sjukhus för att diskutera mina hudproblem jag fått pga min övervikt och hur vi ska gå tillväga för att "bota" dem.

  • Efter det mötte jag upp en väninna, vi fikade på kulturhuset och frossade i Filmfestivalskatalogen.

  • Och sen till slut åkte jag till ITRIM för mitt första gruppmöte. Spännande!

Där mötte jag min gruppkompis A, så trevligt att se henne! Hon började med måltidsersättningen för 8 dagar sen och hon hatar det! Hehehe. Det är så skönt att höra att inte ALLA tycker likadant. Att inte alla höjer det över skyarna och får det att låta så himla enkelt. Det gör det mer realistiskt och det hjälper mig att förbereda mig! Men hon hade gått ner i alla fall, superbra jobbat av henne tycker jag, som fortsatt med ersättningen TROTS att hon har det så jobbigt!

Hur som helst så var det kul på gruppträffen, det var kanske en aning smalare och enklare än vad jag hade förväntat mig, men det är okej. Har ju inte riktigt kommit igång än, så vi får se vad som händer nästa gång.

Ikväll när jag kom hem pratade jag med min kära själsfrände som bor alldeles för långt bort, i telefon, och jag måste bara säga det - hon är så jävla fantastisk! Jag mår alltid så himla bra efter att jag har pratat med henne, och jag är så glad! Just idag, gjorde det mig alldeles extra glad. Hon peppade mig något otroligt och berömde mig och fick mig att inse saker om mig själv som gjorde mig väldigt glad och stolt över mig själv.

Jag insåg att jag faktiskt är redo för det här. Jag är både mentalt och fysiskt förberedd för detta och jag har ett gott förtroende för mig själv, jag känner väldigt starkt att detta kommer att gå bra. På ett eller annat sätt!

Nu är det läggdags!
Godnatt.



INSPIRATION


Jag har suttit och kollat i lite bloggar där andra tjejer som håller på med ITRIM också bloggar om det och jag blir så himla inspirerad varje gång jag gör det!

Och det allra bästa med det är att jag får höra det från verkligheten, det är tjejer som faktiskt håller på med och som går igenom det på riktigt. Det blir så äkta då. Och mänskligt! Jag inser att människorna som gör detta är endast människor, inga felfria gudinnor. Det gör det hela lite enklare för mig. Jag har ju en tendens att vilja göra allt felfritt och perfekt, och det är ofta svårt att uppnå det målet. Så jag ska försöka vara mänsklig nu!

För jag vill ju verkligen att det här ska gå bra!
Och jag hoppas att ni vill finnas vid min sida och stötta mig, för jag behöver det!
Jag länkar till dessa två tjejers bloggar till höger här, där har ni också en länk till ITRIM's hemsida.

Hej så länge!



FÖRE

 

Ja. Såhär ser jag ut i dagsläget!

 

 

Den officiella före-bilden!

 

 


INLEDANDE HÄLSOANALYS


 

 


ITRIM


Hej!

Det här är min blogg för mig själv och er som vill följa mig under min resa med ITRIM.

Jag blev rekomenderad att börja med ITRIM av tjej på Familjeliv.se. Sagt och gjort, jag sökte upp deras hemsida, skickade en intresseanmälan och fick komma på ett informationsmöte två dagar senare.

Jag blev helt såld! Det var som att de tagit alla mina tankar omkring det bästa sättet att ändra livsstil på, och gjort det till ett program! Jag är så imponerad och så tacksam för att jag hittade dit. Och jag hade en sån tur att jag fick börja direkt med förprocessen som innebär konditionstest, motionsvisning och även inledande hälsoanalys.

Redan imorgon är det dags för det första grupptillfället och på fredag börjar jag med måltidsersättning Rivstart Snabbt.



Det ska bli så roligt!



RSS 2.0