FEST MED GBP:ARE..


Är som ingen annan fest! Haha herregud, jag har sällan haft så kul utan att ha varit full! Jag drack en hel flaska vin under kvällen, och visst var jag väl lite påverkad, men inte blev jag något full. Tyvärr! Men som tur är så hade jag kul ändå. Fy fasen vad dessa människor är härliga!!!

Och jag kände mig så jävla snygg, fyfan!

 

Och trots att jag vaknade störtpigg igår morse redan klockan 4, och inte somnade förrän kl 4 denna morgon, så sov jag inte mer än 5h och var superpigg hela dagen idag! Helt hysteriskt, inte ett dugg bakis eller nånting! Grymt skönt, hehe.

I övrigt har jag haft en underbar dag då jag mötte upp Peter och Leah på stan och fick två par skor av de, bara sådär! Så jääävla snälla de är, alltså jag fattar inte, blir helt varm i kroppen! Sen åkte vi hem till dem och snackade lite, åt mat osv, innan de skulle iväg på bio med Jimmy och Leahs syster Ledenka. Så jag följde med de till Vällingby Centrum innan vi sa hejdå och jag sprang in på Lagerhaus och köpte en födelsedagspresent till Oldoz som hade lite kalas idag.

Ja, så åkte jag hem till henne och blev bjuden på god sallad och massor med kramar, både av henne och hennes lilla vän som var 2 år som också var där på kalaset. Skitsöt unge som sprang fram och kramade mig direkt när jag kom innanför dörren. Det är inte ofta sånt händer med barn man aldrig träffat förut, hehe.

Just nu känns livet otroligt glatt, det känns som att massor med härliga saker är på G och jag är som lite pirrig i magen. Det syns verkligen att jag har gått ner massor i vikt och jag känner mig lättare och vackrare, har fått tillbaka glittret i ögonen! Idag tar det bara 4min att gå till tunnelbanan istället för 8min! Så jävla härligt!

Jag hoppas ni också haft en bra helg och att allt är bra med er!
Kramar!!!

 


SMÅ FÖRÄNDRINGAR.


Hej på er!
Jag har gjort om lite i bloggen, trivdes inte riktigt. Ni lär nog inte märka så stor skillnad, men jag gör det. Jag kommer inte lägga upp vikttabeller längre, utan mer skriva om framgångarna i text-form. Tabellen får jag ha för mig själv! När vi ändå pratar om det kan jag uppdatera er på den fronten nu på en gång, det har nu gått 11 veckor sedan jag opererades och jag har sen dess gått ner 15kg och minskat 10cm i midjan. TIPTOP! Det blir alltså -21kg sen jag startade 1 december 2011. Härligt!

Är hur glad som helst för detta, det är en viktnedgång på 1,36kg/veckan och det är alldeles lagom tycker jag. Jag har ännu inte kommit igång med simningen, för den här jävla förkylningen vägrar ge med sig.. Men nu verkar det som att den tar sina sista tag och jag tror jag kommer kunna börja simma redan nästa vecka!

Jag skulle på återbesök till Ersta efter 6 veckor, men då jag var sjuk så fick vi skjuta upp det, så jag var där i onsdags istället. De berömde mig återigen för att jag är så påläst och engagerad och tyckte att jag skött mig bra. Dock tycker de jag ska bli bättre på att äta kolhydrater och så påminde de mig om att en frukt inte är tillräckligt som mellanmål, helst en knäckemacka till eller nåt.

Våren har kommit tillbaka, det är fortfarande kyligt, men solen är varm. Jag hoppas att den nu har kommit för att stanna, för det endast på det sättet jag kommer lyckas bli och hålla mig frisk. Då typ alla mina kläder blivit för stora så har jag varit tvungen att köpa lite nya! En skön känsla måste jag säga, även om jag får ångest då jag inte har så mycket pengar. Men det löste sig ganska bra i alla fall, då jag lyckades fynda lite på rea!

Jag tänkte ta lite kort på mig själv i nya kläderna senare idag, kan lägga upp ett eller två här sen så får ni se! Annars är det mycket som händer just nu, det känns som att alla nu vaknat upp ur vinterdvalan och vill hitta på massa saker. Speciellt mina GBP-vänner. Ikväll ska vi ha knytis hemma hos Yasmine, det ska bli superkul! Jag ska försöka blogga lite oftare och berätta om allt kul som händer. Maj blir en toppenmånad!

Jag hoppas att ni alla mår bra!


LISTA!

 

Hur bor du: I en tvåa med min bästis Ike!

Brukar du komma i tid: Haha. Mja. Antingen är jag en halvtimme för tidig, eller en halvtimme försenad..

Hur lång är du: 172cm.

Kan du laga mat:
Ja, självklart.

Vad jobbar du med/pluggar du: Just nu pluggar jag Matematik.

Vad har du på dig just nu:
Min underbara rosa plyschdräkt som jag fick av Mamma!

Har du någon fobi: Jag har haft fobi för getingar.. Men den är nog lite halvt borta nu.

Hade du en bra kväll igår: Det hade jag verkligen!

Vilket är ditt senaste inköp:
Massor med frukt!

Din favoritdryck på morgonen:
O'boy eller te, men nu dricker jag inte till frukosten längre.

Var fick du dina senaste pengar ifrån: FK.

Har du sovit i din egen säng inatt: Nej.

Vad hade du sönder senast:
Gah, bra fråga..

Vem snackade du med senast: Ike!

Varm favoritdricka:
Varm choklad!

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten!

Alkoholhaltig favoritdricka:
Det var en jävla bra fråga. En riktigt god drink!

När gjorde du senast något riktigt dumt: Jadu! Idag kanske, då jag åt en massa jävla pumpafrön.

Vad ska man göra för att få dig irriterad:
Massa störande ljud.

Någon jag stör mig på:
Min granne.

Intressen: Konst (foto, målning, film, musik, poesi, osv), barn, dansa, inredning.

Senaste person du kramade: Joakim!

Senaste person du ringde:
Evisen!

Senaste person som ringde dig:
Evisen!

Vad drack du senast:
Vatten.

Vill du ha barn:
Japp.

Längtar du till din nästa födelsedag:
Njaa inte speciellt.

Har du rakat dina ben någon gång:
Jajjemen!

Är du sugen på något nu: Nej, det kliar så jävligt i halsen!

Använder du hudkräm:
Mm. Alldeles för sällan, måste skärpa mig!

Attraheras du av män med skägg: Njae..

Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv!

Brukar du baka: Egentligen inte. Men skulle vilja göra det oftare.

Röstade du i det senaste valet: Ja.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Det kunde självklart vara bättre på så sätt att jag bodde själv, hade bättre ekonomi och inte var sjuk, men i det stora hela så funkar det rätt bra.

Vilken låt lyssnade du senast på: Nån punklåt.

Har någon annan sovit i din säng inatt: Det hoppas jag inte!

Vad tycker du är äckligt:
Finns ju massor med saker som är äckliga!

Har du pengar på mobilen: Ja.


GLAD!


Matteprovet igår gick jättebra! Det var lite jobbigt när jag snorade och hostade så mycket, samt att det var väldigt viktigt att se till att det blev snyggt och prydligt, men förutom det så gick det jättebra. Känns så jävla bra!!!

På eftermiddagen var jag helt slut och hade mest lust att lägga mig på soffan och sova men jag lyckades hålla mig vaken och ta mig in till stan för att umgås med gänget. Så kul det var! Jag lyckades koncentrera mig nästan hela kvällen igenom och jag tror vi alla trivdes jättebra tillsammans. Det enda tråkiga var att det kändes som att någon blåst in hela nordanvinden i mig, för magen var stenhård och jag fick gå på toa flera gånger och mådde illa och var uppblåst som bara den. Dessutom hade jag huvudvärk av att jag hostat så mycket, men jag fick en Alvedon av Leah så den gick över som tur är.

Jag åt en hamburgare där och jisses vad god den var! Jag brukar bli besviken på dessa hamburgare på restauranger, men denna var faktiskt riktigt god! Fick i mig 1/3 kanske, resten gav jag bort till Joakim. Vilket blev lite tokigt då han åt för mycket, i och med att han åt en hel hamburgare först också. Men han får väl lära sig han med, hur mycket han får plats med och inte!

Vi kastade lite pil, men för det mesta satt vi och snackade och hade det jättetrevligt och eftersom vi trivdes så bra ihop så har vi bestämt en massa kul saker som vi ska göra framöver. Bland annat ska vi köra en 5-kamp på Gröna Lund, vilket jag ser jättemycket fram emot! Det är sånt som jag tycker är jättekul!

Eftersom Alicia skulle upp och jobba imorse så blev det inte så jättesent men det var lika bra för jag var så himla slut så det är inte sant! Jag och Joakim åkte hem till honom och sov gott, jag lyckades faktiskt sova bra, det var skönt!

Idag har inte magen varit uppblåst men jättejobbig ändå då jag fått springa massor på toa och mått illa osv. Usch! Inte kul. Jag skulle ju springa på stan och leta efter kläder till Maja, men det får jag göra en annan dag istället. Dock lyckades jag gå en liten stund i SKHLM och köpa massor med frukt till extrapris. Synd bara att den inte var så god!

Nä nu ska jag lägga upp en lista och sen ska jag gå och lägga mig!
God natt!


SUR!!!


Nej, två nätter i rad nu då jag haft svårt att sova på grund av att jag hostar så mycket. Nu får det fan vara nog! Jag vill bli frisk och glömma att det här nånsin hänt! Och vädret håller på och krånglar fortfarande.. Skit!

Stackars Ike måste stå ut med mig, han får inte sova han heller när jag håller på!

Ikväll ska jag och Joakim ut och äta med mina vänner Leah och Peter, och även Alicia och Jimmy. Det ska bli jättekul, första gången han träffar dem. Men det känns ju lite trist när jag hostar såhär och det regnar och.. Ja, allt. Blä!


TRÅKMÅNS.


Jag tror jag har fått öroninflammation. Om det inte går över till imorgon så får jag åka till VC och skaffa mig antibiotika. Tur jag fortfarande har kvar några Alvedon från Ersta, annars hade jag inte pallat..

Inte mycket som händer just nu annars, jag känner mig lite tråkig osv. Är fortfarande snorig men inte lika mycket, och hostar mycket mindre också.

Fått paket, så tänkte ta en promenad ner till kiosken och hämta det om en stund, Ike ska följa med. Sen ska jag ställa mig och laga lite mat, ska prova något annorlunda! Annars har jag tvättat idag.

Hoppas allt är bra med er!


SJUKIS.


Jag hade ju influensan för ett par veckor sen, men har känt ända sen dess att jag inte blivit riktigt frisk, för varje gång jag ansträngt mig (såsom sprungit osv), så har jag direkt fått ont i halsen igen, men det har gått över väldigt fort. Varje gång blev jag orolig och tänkte att influensan skulle komma tillbaka.

Nu har den det. Än så länge inte slagit ut till 100%, men det är nog bara en tidsfråga, är jag rädd. När jag vare nere hos Mamma i påsk hade jag ju mina vårkläder med mig, som inte värmde så bra då det snöregnade och blåste kallt, samt att  jag var ute och lekte/sprang med barnen ett par gånger, och i lördags kväll gick jag och la mig med halsont. Då det var borta dagen efter så trodde jag att jag klarat mig, men igår kväll kom det tillbaka och idag har jag haft ont i halsen hela dagen, haft feber, om ändå väldigt låg, och väldigt ont i kroppen. Jag hostar också en del.

Blä, har ingen lust att vara sjuk igen! Jag hoppas verkligen att det går över snart! Inte nog med att man känner sig eländig och ömklig, dygnsrytmen rubbas återigen och jag äter fel och rör på mig för lite.. Hade ju tänkt börja simma den här veckan! Menmen, vad kan jag göra.. Jag längtar tills den riktiga våren kommer.

Jag hoppas att ni har det bättre än jag!


HEMMA IGEN.


Kom tillbaka till Stockholm idag. Vaknade vid 9.30, känner mig inte alls sömnig men borde sova då jag ska upp tidigt imorgon. Hade en jättehärlig påsk hemma hos Familjen! Den enda besvikelsen var vädret men det var ändå bra emellanåt!

Det blev en massa god mat, massa bus med Brorsbarnen, kvalitétstid med Mamma och en helkväll ensam med Caroline. Mycket uppskattat!

Fick med mig massor med gamla kläder från Mamma och Lillebror som jag ska skänka bort, är med i en grupp på FB med folk som har det svårt med ekonomin och eftersom jag själv har ont om saker att ge bort så blev jag så glad när jag fick allt detta från Mamma. Det är en sån härlig känsla att få hjälpa till!

Kollade in på FK för att se om de kommit fram till hur mycket pengar jag ska få nu också, och det verkade så. Det ser mycket lovande ut och jag är väldigt nöjd! Har gjort en budget på det, ska se vad Joakim tycker om det imorgon.

Har lagt upp massor med annonser på mina kläder som jag vill sälja, men det verkar bli svårt att få de sålda. Men jag hoppas på det bästa! I värsta fall får jag ge bort de också, inget ont som inte för något gott med sig!

Nä men om man skulle försöka sova lite ändå då..
Jag hoppas ni alla haft en bra påsk!
Kramar.


SAKNAD.


Saknar vänner från förr.


TACK!


Jag är verkligen tacksam för att ni tar er tid att kommentera mina inlägg och peppa mig när jag är deppig och det är tufft. Det hjälper massor att höra att man inte är ensam och att andra tror på en.

Idag tog jag bussen ner till hemstaden för att hälsa på Familjen över påsken. Känns otroligt mysigt att vara här, och skönt att få vara ledig och pausa ifrån verkligheten en stund. Förhoppningsvis får jag träffa mina Brorsbarn också, det skulle verkligen göra mig jätteglad.

Känner mig redan bättre och är inte det minsta sugen på sötsaker osv, även om jag får tanken ibland, men suget är inte där. Somnade sent inatt och gick upp tidigt imorse så just nu är jag helt slut. Men jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen tack och lov! Väntar bara på att Mamma ska gå och lägga sig så kan jag lägga mig efter henne sen.

Sen hon flyttade till en mindre lägenhet (för ett år sedan), så sover jag inne hos henne när jag är här och hälsar på. Och eftersom hon är så van vid att sova själv så får hon lite svårt att sova första nätterna jag är här, och då hon ska jobba imorgon bitti så tycker jag det är självklart att vänta med att gå och lägga mig tills hon somnat, för jag kan ju ändå ta det lugnt imorgon.

Jag slutade med Omeprazolen förra veckan, men då symptomen kom tillbaka så började jag med de idag igen. Jag hoppas det går över snart, för det är inte kul. Imorgon tänkte jag försöka få tag på en flaska linsvätska, jag var och hämtade ut ett par linser igår som jag ska prova och se om de passar mig, men glömde köpa ny linsvätska, så det är rätt viktigt att jag får tag på det. Om de inte har det här nere på stan så får jag åka in till storstan och köpa det antingen imorgon eller på fredag. Så jävla härligt med linser igen, jag älskar't!

Nä ska väl slappa lite framför tvn nu och så.
Jag hoppas ni alla har det bra, hur ska ni fira påsken? :)
Kram!


TUFFA TIDER.


Blä. Just nu känns det som att jag håller på att sabba alltihop.. Har ätit som ett jävla arlse den här veckan. Mycket choklad (mörk i och för sig), nötter, druckit läsk osv. Det känns som att jag gått tillbaka till mitt gamla, destruktiva ätbeteende, det känns som att jag äter fel för att straffa mig själv. Men för vad? Min ekonomi börjar ordna upp sig, min terapeut ger mig massor med beröm och jag känner mig rätt stolt över mig själv. Vad är det för lömska, dömande tankar som jag lyckas göra mig själv illa med utan att jag ens märker det?

Jag åt pizza för första gången i fredags. Sov över hos Tova och vi körde lite fredagsmys. Det var gott med pizza och jag var mätt och nöjd efter en bit. Men sen frågade Tova en timme senare om vi skulle dela på det som var kvar, och då ville jag det. Varför då, liksom? Jag kunde inte komma på något bra svar och jag blev sur på mig själv för att jag tillät mig att misshandla min kropp på det där sättet.

Jag har också druckit otroligt dåligt med vatten under helgen, det är mycket svårare med det då än under veckorna då jag har ett bättre schema. Jag har också varit förstoppad i ett par dagar, och då har jag känt mig så himla tjock! Jag menar, om jag trycker i mig en halv pizza och sen funkar inte min ämnesomsättning som den ska, det är klart att man blir orolig då.. Jag har också dåligt samvete för att jag ännu inte kommit igång med någon träning.

Jag skrev ju upp mig på Itrim för två år men jag har känt länge att Itrim egentligen inte passar mig så bra som jag skulle vilja. Dels så fungerade ju inte min viktminskning så som jag hade tänkt, och så ville de att jag skulle fortsätta i en grupp med folk som blivit viktstabila osv. Kändes inte bra, kunde inte ta in något som sades där. Samma med träningen då jag blir stressad av det här att man ska byta station hela tiden, och andra människor som tränar och går precis bakom en och kanske tycker man är för långsam i bytena.. Plus att jag har så jääävla ont i fötterna jämt, bara av att jag går när jag gör mina vanliga dagssysslor, så att träna gör det hela knappast bättre.. Och så självklart det största problemet, att det är så fucking jävla dyrt! 645 jävla kronor varje månad.. Och jag som har minimum-inkomst, liksom!

Jag har försökt få dem att fatta att jag inte har råd flera gånger men de har inte brytt sig så mycket.. Har man skrivit på ett kontrakt så har man ju bara sig själv att skylla. Men i fredags så hade jag en sån jävla tur, jag satte mig ner med min hälsorådgivare, som har varit en riktig ängel, och så förklarade jag bara läget som det är, att jag har fan inte råd, och speciellt inte nu när jag inte kan utnyttja det jag betalar för.. Och hon sa bara direkt att nä, fan, vi gör ett avslut nu på en gång. YES!!! Fan så jävla glad jag blev över att jag får slippa den där jävla skiten. Visst, jag diggar Itrom och hela deras koncept, men det funkade helt enkelt inte på mig så bra, och det är jag jävligt ledsen för, men vad kan jag göra åt saken? Nu är det ju som det är.

I alla fall så har jag bestämt att jag ska börja simma. Bra träning som tränar hela kroppen, stärker ryggen och bröstmusklerna, precis vad jag behöver. Dessutom, så är det ganska avslappnande, speciellt när man bastar efteråt. Snacka om att detta passar mig som försöker bli bättre på att vara mindful och hitta saker som gör mig mindre stressad istället för tvärtom. Så jag tycker det är ett jävligt bra beslut! Sen har jag också införskaffat mig en träningscykel! Jag hittade en begagnad på en köp/sälj/byt-sida, det är en sån jättegammal som inte är elektronisk alls, vilket gör att den är liten och enkel och inte tar så mycket plats, och jag fick den för bara 100kr! Så jävla nöjd jag är med det, kan sitta och cykla 30min i början och sedan öka, utan att det belastar fötterna och jag kan se på tv samtidigt, haha. Så najs! Så slipper man bry sig om det regnar osv, man kan alltid träna ändå.

Skönt i alla fall att något går åt rätt håll. Är säker på att om jag bara håller ut, gör mitt bästa att försöka äta rätt osv, så kommer det nog gå bra.. Men jag är orolig, ändå.


RSS 2.0