DAG 3


Ja, som jag sa förut så blev ju lunchen förskjuten en timme, så vid mellanmålsdags var jag ju skithungrig och nu är jag hungrig igen! Så jäkla jobbigt alltså. Menmen, nu har jag lärt mig en läxa i alla fall, att INTE äta för sent, utan jag MÅSTE verkligen äta på rätt tider!

Jag har bara gått dryga 4.000steg idag men just nu känner jag verkligen inte för att gå ut. Jag fryser och har ont i huvudet, så jag föredrar att ligga här i soffan under filten!

Men faktum är att de här tre första dagarna har gått otroligt lätt jämfört med hur jag trodde det skulle bli! Jag förväntade mig att jag skulle ligga deppig och dödssjuk och må hur dåligt som helst av den här "chocken" som man gör. Men nää, inte då! Det var inte så kul med sopporna och gröten som jag inte tyckte om, men det var ju lätt överkomligt. Fan vad härligt egentligen, jag trodde det skulle vara sjukt svårt och att jag skulle ge upp och deppa ihop!

Sen vet jag ju inte hur det kommer bli följande veckor, men det känns ändå som att det kommer funka bra. Imorgon börjar jag ju skolan också! Och då kommer jag ju att ha saker att göra om dagarna, det ska bli jättekul! Och så fasta rutiner också, det är ju helt perfekt. Så det känns som att från och med nu kommer dagarna gå fortfare och innan vi vet ordet av får jag börja med de andra måltiderna! Hihi.

Sambon ringde nyss och meddelade att han kommer typ ta en öl med en kompis. Det är bra, det behöver han! Själv har jag just sett en film, den var konstig men lite fin ändå.





Jag hyrde nämligen hem tre filmer som jag tänkte kunde komma väl till pass när jag låg här dödssjuk under helgen! Nu blev det ju inte riktigt så, och tur är väl det men eftersom jag ändå känner mig lite seg nu så kan jag ju passa på att se på lite film!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0