LEDSEN IGEN.


Återigen en dag då jag blev totalt överväldigad av massor med tankar och känslor om allt möjligt. Jag och pojkvännen hade planerat en middag ikväll på Fondueboden, men de hade inga bord och han blev magsjuk och ingenting blev som det var tänkt.. Jag ska börja med MODIFAST på tisdag och är jätteorolig att det ska bli jättejobbigt och att jag kommer att isolera mig då jag inte vill umgås med människor när de äter och att jag bara ska vara grinig och ledsen hela tiden.

Jag tänkte att det känns som att livet tar slut, då jag kommer gå på MODIFAST i två veckor och sen gå på flytande i sex veckor efter operationen och jag ville på något sätt ha en fin avslutning på det hela med massor med socialt umgänge och god mat.

Ja det var en massa saker som for runt i skallen men det löste sig med att pojkvännen kom över och kramades och jag och Annelie hade ett bra samtal om alla tankar kring operationen och mat. Hon har ju gått igenom allt det här själv så hon vet vad jag snackar om.

Sen har jag pratat med finaste Eva i tre timmar och hon är ju bara för bäst. Nu är klockan snart tolv och jag är hur slut som helst, gick upp kl sex imorse för att ta mig till tandläkaren, sov lite dåligt under natten, mest morgonen då jag missade sömntabletten igår, och efter tandläkaren åkte jag hem en sväng, fixade med soc-ansökan som jag sen åkte till Huddinge för att lämna in och sen gå på Mattelektion, men den var visst inställd, så jag åkte till Ersta Sjukhus för att ta blodproverna jag helt glömt bort men hade inte mitt pass med mig så fick inte göra allt som skulle göras så måste åka tillbaka på måndag.. Peuh! Inte konstigt att jag var lite ledsen efter det.

Nåja imorgon skulle egentligen Jenni komma förbi men hon blev inringd på jobb så nu har jag en helt tom lördag, känns faktiskt skönt. Jag ska sova så länge jag vill och bara slappa tills jag blir uttråkad och hittar på något.

God natt!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Förstår din oro...men försök bara fokusera på dessa två veckor. De efterföljande 4 är ingenting som förut. Du kommer inte ha lust att äta alls i början. Man vill helst slippa...



Jag tyckte veckorna innan op var det absolut jobbigaste oc trodde som du att det ska bli 6 jobbiga veckor utan mat men efter op tänker man inte så, känner inte så alls. Det är 2 jobbiga veckor nu men det är bara 2 veckor till som du kommer känna dig hungrig och sugen. Sen kommer du se saker annorlunda och inte se på mat på samma sätt. Det är inte slutet. Det är bara början.



Du kommer att gilla det så mycket mer och njuta av mat på ett helt annat sätt. Maten smakar verkligen mer nu efter operationen. Även under flytpersioden kunde jag njuta av sopporna (efter första veckan var över). Jag njuter mer av maten nu och jag trivs med att sluta äta när min lilla måltid är slut. Tycker alla andra slänger i sig enorma berg av mat och jag mår nästan illa av att se det. Tycker det verkar äckligt. Ändå var jag likadan förr. Men det känns avlägset nu.



Det ordnar sig ska du se :)

2012-01-21 @ 15:28:17
URL: http://bypassoperation.blogg.se/
Postat av: jolene

Tack för dina tröstande ord, Heidi! Jag känner mig redan lättad och mer taggad! :D

2012-01-21 @ 19:26:15
URL: http://jagochitrim.blogg.se/
Postat av: Åsa

2012-01-22 @ 01:17:18
Postat av: Åsa

2 veckor ja tänk att det är så olika krav på sjukhusen , här uppe i Luleå så ska man äta vlcd 4 veckor innan operationen !

Å det kommer att vara hemska veckor !

Jag tror att efter op kommer allt kring det här med flyt och puré

Mat bli enklare , hört många som opat sig säger samma som Heidi :) .

Så vi får hoppas på det ! Å du allt kommer ordna sig :)

Kram Åsa

2012-01-22 @ 01:22:38
URL: http://asany.blogg.se/
Postat av: jolene

Hej Åsa!

Kul att du hittat hit och tack för fina tröstande ord! Jag ska genast kolla in din blogg :D

Ja vi får helt enkelt hoppas att det går bra alltihop för oss båda!

Kramar!



2012-01-22 @ 11:42:12
URL: http://jagochitrim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0