KELDAS 15MINUTERSSOPPOR!


Hah, kolla vad jag hittade! Det är ju helt perfekt. Jag har hört från många håll att Keldas soppor funkar bra och att man kan bara slänga i lite extra protein och kolhydrater däri så är det fixat, men här har ju Kelda själva till och med fixat en massa goda recept tillsammans med sopporna. Underbart!

Någon av er som vet hur det blir med dessa soppor efter att man frusit in och värmt upp de? Jag hoppas att det blir bra, verkligen. Eftersom man måste äta helt slät soppa tänkte jag hälla soppan i min mixer, lägga i lite protein och kolhydrater, mixa, och sen frysa in. Hur låter det, ni som vet?

Nu blev jag jättepepp! Men jag undrar hur det ska gå med avsmakningen..? Hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0