BLOMMOR!!!


Ja idag var en ganska jobbig men bra dag. Jag gick upp imorse och pärlade pärlplattorna klart, så jävla snyggt det blev! Sen blev det stressigt, hade tid med Läkaren i Sollentuna kl 13.00. När jag väl är där så fick jag veta att vi hade tid kl 14.00, suck!!! Helt färdig som jag var la jag mig på soffan i väntrummet och vilade så länge. Kände mig så trött och svag och fattade ingenting. Mötet med Läkaren gick jättebra och hon var lika bra som alltid!

Ner till Centrum för att handla mer youghurt och bananer, knäckebröd och och avokado. Eftersom jag mått illa konstant sen i Lördags och blir spyfärdig bara jag tänker på matsoppa så har jag bestämt mig för att prova på mosad mat. Förhoppningsvis går det bra och jag kan träna magen i att det är okej med vanlig mat ganska snart. Enligt Ersta ska man ju äta flytande i 4 veckor, därefter puré i 10 dagar, mosad mat i 4 dagar och sen gå över till vanlig mat. Jag trodde det skulle vara enkelt avklarat, men tji fick jag! Pratade med en Sköterska på Ersta idag och hon sa att jag kan skippa matsopporna så länge jag ser till att få i mig tillräckligt med protein.

På vägen hem var jag så trött och slut att jag tvivlade på att jag skulle kunna ta mig hem, men det gick bra ändå! Väl hemma insåg jag att jag hade feber och förstod plötsligt varför jag varit så slut hela dagen! Näsan har också fortsatt att rinna som innan. Men ännu inte täppt, tjoho för det!

Men det som ändå gjorde min dag det var att när jag kom hem fick jag en blombukett på bud! Jättespännande var det! Det visade sig vara ifrån Joakims Föräldrar, åh så snälla de är! Gud jag blev så himla glad och buketten är jättefin, lila tulpaner!!! De frågade nog Joakim vilken som är min favoritfärg, haha. Gud jag blev så himla rörd.. Luktar gott gör den också! Står på mitt köksbord här nu framför mig, åh!

Och inte nog med det! Joakim själv kom ikväll med ännu en bukett! Det är ju Alla Hjärtans Dag imorgon och Joakim ska ju tyvärr gå på Hockey då så vi kan inte ses, så därför blev jag glad när han ville komma över idag istället. Och så fick jag blommor, åh åh åh så glad jag blev! Han fick en present av mig också faktiskt, jag hade gjort två stycken pärlplattor åt honom, jag ska fixa bild på de sen så ni får se, han blev jätteglad också!

Sen låg vi mest i soffan och myste innan det var dags för honom att åka hem. Dock hann jag prova att äta lite äggröra till middag, det kändes tryggt att göra det när han var här! Jag tog 1 ägg och 1dl mjölk, kryddade och stekte ihop till äggröra. Fick inte i mig allt men det gick jättebra och det var jättegott!!! Jag är mycket nöjd.

Jag blev ju ganska deppig i slutet av helgen då jag mådde så illa och inte hade någon matlust, men nu känns det mycket bättre. Jag ska prova äta något mosat varje dag den här veckan och se hur det går, jag hoppas verkligen att det går bra!!! Jag vill verkligen kunna gå över till vanlig mat så snart som möjligt. Jag känner att jag inte mår bra annars.

Nej nu är det läggdags hörni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0